Şişli Toplu Yemek

İstanbul Şişli Toplu Yemek hizmeti veren Maşuk Catering hijyenik koşullarda üretim ve uygun fiyat politikasını benimsemiş olan firmamız,siz değerli müşterilerine tabldot yemek fabrikası ihtiyacınızda hazır yemek şirketi olarak personel yemeklerinizi sağlamayı amaç edinmiştir.Tabldot yemek, catering hizmetleri, düğün, nişan davet yemekleri, konusundaki uzun yılların tecrübesiyle hizmetinizdeyiz.
Şişli Toplu Yemek rekabetin yoğun bir şekilde yaşandığı tabldot yemek üretiminde sektörün içine düştüğü düşük fiyat ve kalitesiz yemek anlayışının dışına çıkarakbildik, alışıla gelmiş mönülerden farklı makul fiyatlarla kaliteli ve lezzetli ev yemekleri yemek isteyen firmalara tabldot hizmeti sunmaktadır.
Doğal ve sıcak sunumlarıyl, Coşkuları ve duyguları tetikleyen lezzetli yemekleri ile, Esprili ve şık servis anlayışı, hijyen konusundaki titizliliği ile
Şişli’de ki toplu yemek sektörüne yine, yeni şeyler katabilmenin mutluluğunu sizlerle paylaşıyor.
Müşterimizin takdirini ve memnuniyetini kazandığımız için müşteri sadakatinde sectör lideri olma yolunda da önemli bir hedef belirledik. müşterilerimizin desteği ile bu yolculuğumuzda hızla ve emin adımlarla ilerliyoruz. Yerinde Üretim Projelerinde en kaliteli üretimi yapan firma olma hedefine sahibiz. Sektörde müşterisi ile işletme koşullarına ortak karar ile belirleyen bir firmayız.
Maşuk Catering Yemek Fabrikamız kalite, sağlık ve hijyenden ödün vermeden üretimini sürdürmektedir. Firmamız bir yemek fabrikasında bulunması gereken;
  • Gıda Sicil Sertifikası,
  • Gıda Üretim Sertifikası,
  • TSE Hizmette Yeterlilik Belgelerine sahip bir kuruluştur.
Fabrikamızda kullandığımız ürünler seçkin tedarikçilerde temin edilen ve kalitesi kanıtlanmış ürünler olup; kullanma suyu her ay mikrobiyolojik, 3 ayda bir de kimyasal analize tabi tutulmaktadır.Ürün ve hizmet kalitesi sürekli arttırmayı ve müşterilerini daima memnun etmeyi kendine amaç edinen Maşuk Catering kalite sistemi uygulanmaktadır.
Yemekleri yetişkin bir insanın bir öğünde alaması gereken kalori göz önünde bulundurularak hazırlanır.
  • Profesyonel hizmet
  • Yemek kalitesi
  • Damak zevki
  • Hoş bir görünüm
  • İşçi sayısını azaltarak, ek masraftan kaçınma
  • Kaliteli malzemenin sağlanması için ekstra zaman kaybına uğramama
  • Yemek yapımı için gerekli malzemenin takip edebilmesinden kurtulma
  • Yemek yapımında çıkacak çeşitli sorunlarla karşılaşmama
Firmamızda kalite bir yaşam prensibidir.İnsanlar güzel şeylere layıktır. İmkanların el verdiği ölçüde bu prensiplerimizi korumaya ve beraberce daha iyi ve güzellerini oluşturmayı hedef olarak görmekteyiz. İnsanı önemseyen, insana yatırım yapan, insan sağlığını ve sağlıklı beslenmesini amaçlayan firmaların öne geçeceği ve yapısal değişimlerin önde olduğu bir yönetim başarılı olacaktır.Şişli Toplu Yemek ,siz müşterilerimizin insan sağlığını ve sağlıklı beslenmesini hedefleyen yapımız vardır.
Mevsimsel gıda maddelerini kullanarak, çeşitlilik yaparak günlük ihtiyaçları karşılayan bir beslenme profilini benimsedik. Toplumumuzda beslenmesine yeteri önemi vermeyen işçi ve çalışan kesimi yanında, beslenmesinde düşük ve yüksek kalorili yemek arzu edenlere kadar geniş bir kitleye cevap vermekteyiz.
İşyerimizin kullandığı gıda maddelerinin sağlık koşullarına uygunluğunu gıda mühendisine ve diyet uzmanına tahlil ve kontrol ettirerek üretim prosesine sunmaktadır. Üretim ve servis aşamalarında çalışan personelimiz hijyenik eldiveni beresi,üretim ve servis elbisesi ile görev yapmaktadır. Mutfak ve serviste kullandığımız ekipmanlar,paslanmaz çelik mamülden olup, sunumda gastrom kaplar ile gerçekleştirilmektedir. Hijyen konusunda personelimize gerekli eğitim verilmiş ve uygulamaları kontrol edilmektedir.
Resimler