Hakkımızda

2009 yılında kurulan Maşuk Catering, yemek sektöründe yerini almıştır.maşuk catering, toplu yemek sektöründe kalite ve hizmet adına en iyiyi yapmaya özen göstermektedir. Kalite ve hizmet anlayışındaki vizyonuyla sektöründe zamanla kendini yenileyerek ve geliştirerek büyümeye devam edecektir.

Teknolojinin de gelişmesi ile hızla sanayileşen toplumumuzda, çalışan iş gücünü arttırmak, hem zamandan hem performanstan fayda sağlamak için,çalışanların beslenmesini dikkatli,sağlıklı ve en düşük maliyetle sağlamak amacı ile hizmet sunmaktayız


KALİTE POLİTİKAMIZ
Konusunda eğitimli çalışanlarımızın ortak katılımı ve çabası ile tüm ürün ve hizmetlerimizi ;

* Müşteri isteklerine ve kalite standartlarına uygun
* Hijyenik şartlarda
* İstenilen teslim süresinde üreterek
* Kaliteli bir şekilde servis yaparak
* Müşteri memnuniyetini sağlamaktır

Maşuk Catering şirketi olarak;

Maşuk Catering şirketi olarak Hazırlanan yemekler firmamıza ait servis araçları ile termoboxlarda (ısıyı koruyan kaplar) istenilen yere nakledilmektedir.. Kullandığımız Malzemeler: Satınalma departmanı tarafından piyasada tanınmış kaliteli ISO ve TSE' li ürünlerden seçmeye özen gösterir. Sebze ve meyveler günlük ve taze olarak yerinden alınır ve tüketiciye en taze şekilde ulaştırılır.. Personelimizin en büyük özelliği sevgi, hoşgörü, yeniliklere açıklık, eğitim ve en iyiye ulaşma isteğidir.

MİSYON
Müşteri memnuniyetini temel prensibi benimseyerek, güvenilir, kaliteli, sağlıklı, hijyenik ve lezzetli hizmetler sunabilmektir.

VİZYON
Kalite ve hizmet anlayışından vazgeçmeden, sürekli yenilenen ve gelişen, sektöründeki yerini koruyan, müşteri memnuniyetini devamlı kılan lider firma olmaktır.

ÇALIŞAN MEMNUNİYETİ
Aşçılarımız ve diğer çalışanlarımızın emeklerine ve haklarına son derecede saygılı davranmaya özen gösteriyoruz. Çalışanlarımız için güvenli, adil, mutlu ve iletişimli bir aile ortamı oluşturmak temel değelerimiz arasında yer almaktadır. Biz Maşauk Catering olarak biliyoruz ki; iyi bir kurumsal yönetim önce personelini düşünen ve hakkını veren bir yönetimdir.

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ

Yemeklerimizin kaliteli üretimi ve sunumu ile birlikte müşteri yetkililerimizin sürekli sizlerle iletişim halinde olup sizlerden gelen talep ve önerileri her zaman dikkate almaktadır. Müşteri yetkililerimizin siz değerli müşterilerimizden gelen talep ve önerileri yönetimimiz içerisinde, yönetim ile paylaşarak değerlendirilmektedir.

HİZMETLERİMİZ

TAŞIMA YEMEK HİZMETİ: İşyerinizde verimli alan kullanımı için size taşıma yemek hizmeti öneriyoruz. Bu durumda, depolama, hazırlık, pişirme ve çöp ayrıştırma için ayırmak durumunda olduğunuz alanlardan tasarruf sağlamış oluyorsunuz.

Merkez mutfağımızda gıda mühendisi kontrolünde hazırlanan yemeklerimiz, araç filomuz ve servis personelimiz ile termomax (sıcak koruması) ile hijyenik bir şekilde çalışmış olduğumuz firmalarımızın yemekhanelerine teslim edilmektedir. Firmalarımızın talebine cevaben eğitimli personelimiz tarafından servis hizmeti de verilmektedir

Not: 100 kişi ve üzeri kuruluşlarlarda geçerlidir. Mutfakta kullanılacak bütün malzemeler tarafımızdan tedarik edilmektedir..